Første patenterte tippsemi i Norge - Wielton semi levert av Nor Slep AS

Nor Slep AS er importør for Wieltons produkter i Norge. Wielton er en høykvalitets produsent som de siste 10 årene har investert tungt i høyteknologisk produksjonsutstyr.

Publisert Oppdatert

Rolf Grohs AS i Telemark har nylig fått overlevert en 3 akslet tippsemitrailer av typen Wielton SW38SB. Hengeren er produsert i kvalitetsstål Domex 700. Sideplatene i dumperkassen er spesialknekte i DOCOL 1000 stål, dette er en løsning som Wielton har patent på.

Dette stålet har en meget høy motstandsevne og bidrar til lang levetid, heter det i en pressemelding til tungt.no. Kvaliteten sørger også for at man kan gå ned i tykkelse uten at det går utover levetiden. Lav vekt blir derfor en av fordelene.

Dumperen måler hele 40 kbm volum. Egenvekt fra 8300 kg. Hengeren levers med 18 tonns kingpin for 3 akslet bil tilpasset norske forhold. Hele hengeren er robotsveiset og lakkeringen foregår i helautomatiske lakkeringsbokser.

Rolf Grohs AS skal benytte hengeren primært til slamkjøring, med storsekk i returlast. Det er montert på spesialtilpassede skvalpeskott og doble vibratorer.