Fra Peab til Bermingrud

Publisert Oppdatert

Bermingrud Entreprenør Oslo Akershus AS har hentet en ny daglig leder fra Peab, melder bygg.no.

Tøffe mål

Bermingrud Entreprenør har i et tøft marked restrukturert og konsolidert sin organisasjon de siste 2 årene og er nå klare til å satse videre mot sitt overordnede mål i å bli blant Norges beste entreprenører i 2012.

I den forbindelse melder Bermingrud Entreprenør at Svein Rennan er hentet inn fra Peab og har tiltråd stillingen som daglig leder i Bermingrud Entreprenør Oslo Akershus AS fra 1.august.

Svein Rennan er udannet sivilingeniør fra NTNU i 1995 og har bred erfaring både fra entreprenørrollen og byggherrerollen. Rennan har gått gradene blant annet i Skanska og Selvaagbygg. Rennan i kommer sist fra stillingen som distriktssjef i Peab.

- Jeg er glad for å ha blitt med på laget som skal være med å utvikle Bermingrud Entreprenør videre og har tro på at min kompetanse og bakgrunn passer godt inn i rollen som leder av Oslo/Akershus-avdelingen, sier han.

- Bransjen er klart rammet av tøffere tider og vi må kjempe hardt om oppdragene også fremover. Jeg ser likevel ingen grunn til å svartmale markedsutsiktene, det gjelder for oss å bli enda mer skjerpet i det daglige arbeid og benytte de muligheter som finnes, uttaler Svein Rennan i en pressemelding.

Administrerende direktør i Bermingrud Entreprenør, Bengt Olimb er meget glad og stolt over å ha fått med Svein på laget.

- Den viktigste faktoren for å nå våre overordnede mål er å ha de rette personene på laget og Svein er absolutt en av bransjens mest spennende profiler med de utfordringer bransjen og Bermingrud Entreprenør nå står ovenfor.