Fra stål til anleggsmaskiner

Han har rukket bare en drøy uke på jobben, men stortrives allerede direktør i Rishaug Anleggsmaskiner AS. Stein Martin Beyer (47) har overtatt stafettpinnen som adm. direktør hos Rishaug Anleggsmaskiner AS.

direktør i Rishaug Anleggsmaskiner AS. Stein Martin Beyer

direktør i Rishaug Anleggsmaskiner AS. Stein Martin Beyer

Publisert Oppdatert

47-åringen er født og oppvokst i Trondheim, er utdannet sivilingeniør og bedriftsøkonom fra BI. Nå kommer han fra stillingen som adm. direktør i Smith Stål Nord AS, ett av tre store stålselskap i Smith-konsernet.

Beyer er født og oppvokst i Trondheim, utdannet sivilingeniør ved NTNU samt bedriftsøkonom fra BI. Han har bred erfaring som bedriftsleder innen ulike bransjer, sylinderproduksjon, stålindustri samt plastindustrien. Han har i tillegg arbeidet med rekruttering og organisasjonsutvikling.

- Det jobber mange dyktige mennesker i Rishaug Anleggmaskiner AS. Dette er en spennende mulighet til å få lede et selskap som har vært godt drevet, og utvikle dette videre, sier Stein Martin Beyer.

Han har god tro på at anleggsbransjen skal løfte seg etter finanskrisen. En god indikator på at det går framover igjen er stålprisen. Etter at den falt kraftig i fjor og i vinter har kurven nå flatet ut. - Det er mye positivt som skjer og det gjelder å ha et positivt fokus til det løsner ordentlig igjen, sier Beyer.

Les mer om den nye Rishaug-sjefen i neste nummer av AnleggsMagasinet, nummer 6 - 2009.