Fredheim Maskin "sikter" høyere igjen

Grunnet sterk vekst har Fredheim Maskin AS nylig flyttet til nye større lokaler i Myrerveien 1 i Spydeberg. Lokalene er ca tre ganger større enn lokalene i Skiptvet og er totalt på 3.300m2.

De nye lokalene har sju verkstedløp, lager og kontorer.
De nye lokalene har sju verkstedløp, lager og kontorer.
Publisert Oppdatert

Bygget har totalt sju verkstedløp med 25 meters lengde og er topp moderne med alle verkstedfasiliteter. Bygget inneholder to stk automatiske vaskehaller for anleggsmaskiner/trailer, tre løp med 10-tonns traverskran og to stk EU-haller for lastebil som leies ut til samarbeidspartner Esbjug Transport. Det finnes også stort delelager på totalt 750m2 og butikkdel med Keestrackdeler, samt noe lastebilrekvisita i forbindelse med vaskehallene.

Esbjug er fast partner på transport og holder hus på samme sted som Fredheim Maskin AS.

Rekordår

Lokalene i Skiptvet på 1050m2 og 8,5 måls tomt skal leies ut eller selges da all den norske virksomheten er flyttet til Spydeberg. Verkstedlokalene i Stockholm beholdes for den svenske virksomheten.

"2012 ble nok et rekordår for både maskinsalg og omsetning. Starten i nye lokaler har også blitt meget bra. Det nevnes Keestrack nr 9 til Feiring bruk, komplett finknuserverk+ Stacker til Lyshaugen Pukkverk og Combo til Norsk pukkservice", heter det i en pressemelding fra selskapet.

Åpent hus

I forbindelse nye lokaler inviterer Fredheim Maskin til Åpent hus torsdag 14. februar fra kl 08.00 til 17.00 og fredag 15. februar fra kl 08.00 til 15.30

Her vil det bli vist frem Keestrack grovknusere, konknuser, stacker og sorteringsverk.

Fredheim Maskins bygg i Spydeberg, Østfold.
Fredheim Maskins bygg i Spydeberg, Østfold.