Fuktig åpningsdag i Haugesund

Anlegg 2011 hadde dessverre ikke værgudene med seg på åpningsdagen. Regn og vind gjorde sitt til at publikum uteble, men med finværet som kom lørdag og søndag, kom også publikum.

Dårlig vær åpningsdagen, men med finværet lørdag og søndag kom også publikum til Anlegg 2011 i Haugesund.

Dårlig vær åpningsdagen, men med finværet lørdag og søndag kom også publikum til Anlegg 2011 i Haugesund.

Publisert Oppdatert

Hele 58 utstillere på 110 stands viste et bredt spekter av utstyr til bygge- og anleggsbransjen under messen, som fant sted på Haugaland Travpark i Haugesund 17.-19. juni. Anleggsmessen, som ble arrangert av MEF avdeling Nord-Rogaland og Hordaland, var den femte i rekken i Haugesund.

Selv om de fleste "norske" nyheter ble presentert i Trondheim for tre uker siden, hadde enkelte utstillere med seg maskiner og utstyr som ikke var vist frem tidligere.

I følge MEF ble årets Haugesund-messe en suksess og utstillere vi har pratet med i etterkant av messen, melder om bra besøk på standene lørdag og søndag.

Foruten selve messeutstillingen, kunne deltakerne ta del i festligheter både fredag og lørdag kveld på Radisson Hotel Maritim i Haugesund sentrum. Der ble det servert mat og drikke, og som underholdningsinnslag hadde arrangøren hentet inn artister som Vestlandsfanden, Christine Gulbrandsen og Ole Paus.