23948sdkhjf

Full radio for Sandvik

Ny fjernstyring for Sandvik Ranger, høyere fleksibilitet og bedre sikkerhet påstår produsenten.

Komplett fjernstyring er en helt ny funksjon som ble introdusert i Sandvik Ranger-serien i starten av 2015. Den nye fjernstyringen er spesialutformet med tanke på sikkerhet, men den gir også høyere produktivitet, i følge en pressemelding.

På trygg avstand

Dette er spesielt nyttig når riggen brukes i bratte hellinger og strosser hvor sikkerheten er ekstra viktig. Ved hjelp av den nye fjernstyringen kan operatøren utføre disse oppgavene på trygg avstand. Produktiviteten forbedres, siden operatøren har god oversikt over understell og vinsj.

I følge Jarno Viitaniemi, Product Manager Surface Drillingi Sandvik Construction kan systemet gi helt nye muligheter i drilling.

- Boring av pilothull til wiresaging er et interessant bruksområde som er mye enklere med en fjernstyrt enhet. I tillegg gjør vår Ranger DQ500 med fjernstyring enheten ekstremt fleksibel og velegnet for en rekke nye bruksområder, for eksempel tunnelbolting, forklarer han i pressemeldingen.

Sandvik Ranger-serien topphammerborerigger til overjordsboring med roterende overbygning gjør det mulig å dekke store boreområder. Områdene går fra standardmodellens 17,6 m (189 ft) til 26,4 m(248 ft) med ekstrautstyr. Strukturen skal sørge for motvekt på den andre siden av bommen til en hver tid. Ranger-serien leveres med den nylig oppdaterte bormaskinen HL820T som standard. Hvis denne skiftes ut med den høyfrekvente bormaskinen HF820T, blir gjennomtrengningsfrekvensene enda høyere.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094