Godt år for Beck Maskin AS

Beck Maskin AS omsatte for ca 87 millioner i 2010. Dette er opp to millioner i forhold til 2009.

Publisert Oppdatert

- Resultatet ble ca 7 millioner NOK, som er betydelig opp fra året før, hyggelige tall, uttaler Christian Beck, daglig leder i Beck Maskin AS i en pressemelding.

Totalt omsatte Beck-gruppen (Norge og Sverige) for ca. 170 millioner og med et resultat på ca 14 millioner NOK .

- 2011 blir et spennende år med mange nyheter. Hanix kommer med flere nye minigravermodeller fra Japan, nye lastemaskinsmodeller kommer også. Det satses stort på å utvikle vår utleievirksomhet med flere nye og større maskiner i leieparken, sier Christian Beck. I forbindelse utviklingen av utleievirksomheten har selskapet ansatt Geirr Franang som leder for utleieavdelingen.

Nytt bygg

Beck Maskin AS er i gang med å bygge nytt anlegg i Rollsbo, nord for Göteborg. Anlegget er under oppbygging og beregnes å stå ferdig medio august 2011. Prosjektet er kostnadsberegnet til 20 millioner SEK. Etableringen skjer i samarbeid med nåværende forhandler i Sverige, Staffans Maskin AB og Beck Maskin Sverige AB.

Göteborgsfilialen skal fungere som en fullserviceavdeling med salg, service, utleie, samt lagring av maskiner, gummibelter, reservedeler etc. for både Beck og Staffans. Avdelingen vil fungere som et sentrallager for Beck Sverige og Beck Norge.

I tillegg til maskinvirksomheten skal Beck-gruppen hjelpe barn i Kambodsja. Selskapet skal bygge og drive en skole i landsbyen Prek Sway.

- Prosjektet gleder oss alle i Beck-gruppen. Forholdene i Prek Sway er preget av mye fattigdom, hvor store deler av befolkningen lever på 1 USD pr. dag pr. person, og de har svært få muligheter til å komme seg videre i livet, uttaler selskapet i pressemeldingen.