23948sdkhjf

MEFA 2014:: Granåsen for 6. gang

I år er det sjette gangen MEFA arrangeres i Granåsen i Trondheim og de fleste maskinleverandørene er til stede. Det er MEFs avdelinger i Nord- og Sør-Trøndelag som arrangerer denne utstillingen, som har vært en tradisjon siden 1999.

Fra i dag fredag og til søndag ettermiddag vil tusenvis av maskininteresserte ta turen til Granåsen i Trondheim. Her vil de få se maskiner og utstyr fra et hundretalls utstillere.

Sist gang MEFs avdelinger i Nord- og Sør-Trøndelag arrangerte MEFA i 2011 ble det en stor suksess.

Med godt over 100 utstillere og et rekordstort antall besøkende, totalt 6300, innfridde MEFA den gang forventningene til arrangørene.

Forhåpentligvis gjør arrangementet det også denne gangen. Skianlegget i Granåsen, som huset ski-VM i 1997, er stadig under utvikling slik at utstillingsområdet også denne gangen er noe endret i forhold til forrige gang.

Konkurranser

I løpet av utstillingen vil det også denne gangen blant annet bli arrangeret anleggsmaskinførerkonkurranse. Det er MEF og OKAB som står som arrangør av konkurransene. Lørdag kveld blir det festmiddag for utstillere og entreprenører på Clarion Hotel & Congress på Brattøra.

I dag fredag og i morgen lørdag er messa åpen fra kl. 10 til 18 og søndag fra kl. 10 til 16.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111