23948sdkhjf

Han er Utleiesenterets nye leder

Det er Utleiesenterets Oslo-avdeling som nå nettopp har fått en ny mann på laget i Knut Onstad.

Skjønt ny mann. Onstad er godt kjent i bransjen og kommer sist fra stillingen som daglig leder ved utleieselskapet Stavdal AS. Tidligere har han vært i bl.a. Safelift.

Nå er det altså Utleiesenterets Oslo-avdeling som vil trekke nytte av hans kompetanse.

Oslo-avdelingen gikk forøvrig tidligere under navnet Høydespesialisten, før det for ett år siden fusjonerte med Utleiesenteret Drammen og Akershus Utleie. Det nye konsernet er nå den største aktøren innen utleie til bygg og anlegg på Østlandet med en totalomsetning på 350 millioner kroner og over 80 ansatte.

– Jeg tror vi vil nyte veldig godt av synergieffekten rundt sammenslåingen i tillegg til at markedet totalt sett vil øke. I tillegg vil overgangen til det grønne skiftet, med nye løsninger og ny teknologi, gjøre at mange vil finne det tryggere å leie i stedet for å kjøpe, påpeker den ny avdelingslederen i Utleiesenteret Oslo.

Det har vært litt av en utvikling siden Onstad begynte i bransjen. - Jeg husker fortsatt at jeg var veldig stolte når vi kunne tilby en 26 meter høy lift. I dag har vi 57 meter høye lifter som i tillegg er bilmonterte, sier Onstad som ser for seg en økning i både bemanning og omsetning i årene som kommer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078