23948sdkhjf

MEFA 2013:: Har landet på Sola

En kontrakt med Avinor gjør at MEF sin anleggsmesse kan arrangeres på det samme området frem til 2020.

En fornøyd messesjef Svein Myhrvold ankommer MEFA 2013 like etter portene åpnet på lørdag. En god dialog med Avinor har sikret en kontrakt på å få arrangere anleggsmesse her frem til 2020. Myhrvold og de 20 fra MEF som organiserer messen er godt fornøyd med området og den sentrale beliggenheten.

Et godt betongdekke, og mulighetene for små demofelter på sidene settes pris på. MEFs folk har fått signaler om salg allerede på fredagen, selv om dette blir betegnet som den rolige av de tre dagene.

- Dette er andre gangen vi arrangerer messa her og nå har vi endelig landet på Sola, kommenterer Myhrvold.

Teleforsinkelse men bra

Hos Volvo Maskin kunne Ove Folkward, distriktssjefen i Sør-Rogaland melde om den samme optimismen og gode stemningen i regionen, men også den samme trege starten i første kvartal på grunn av en seiglivet vinter, eller som han selv kaller det, teleforsinkelse. Nå har mange entreprenører det travelt med å ta igjen dette.

Han mener at året nå ser ut til å bli like bra som fjoråret. På deres stand på 750 kvadratmeter viste de 16 maskiner, de fleste kundemaskiner. Blant annet den første av fire A40 dumpere som skal leveres til Vassbakk & Stol. I tillegg har de kjøpt en 120G hjullaster og åtte gravemaskiner.

Bombesikkert hos Engcon

Consol AS og Engcon har inngått en samarbeidsavtale på leveranse av LLumar sol- og sikkerhetsfilm til anleggsmaskiner. Sikkerhetsfilmer finnes som ren solfilm, klar sikkerhetsfilm eller kombinasjonen sol- og sikkerhetsfilm. Den sterkeste sikkerhetsfilmen, PS8 med solfilm, er godkjent etter GSA Level2.

Dette er også kjent som bombesikring og er samme kvalitet som Statsbygg nå setter på alle sine bygg i Norge for å unngå glassplinter og knusing av glassflater ved eventuelle bombeeksplosjoner. På anlegget vil filmen være svært skadereduserende ved for eksempel sprengstein som kommer flyvende mot maskinens glassruter.

Hesselberg først

Det var umulig å gå inn på MEFA 2013 uten å legge merke til Komatsu-maskinene. Hesselberg var en av de første standene man traff på Sola dette året. Salgs- og markedsdirektør Thomas Edvardsen hadde sørget for å plassere deres Hybridmaskin 215 LC godt synlig for alle som kom inn på messeområdet.

De hadde også plassert deres PC210-10 på eget demofelt. Komatsu har hatt en fin vekst i regionen i følge Thomas og avdelingen på Sola får skryt for flinke folk som sørger for lojale og fornøyde kunder.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078