Sany:

Hardnor bygger forhandlernett

Den norske Sany-importøren Hardnor AS har nylig inngått forhandleravtale med to norske selskaper. Dette som et resultat av økt satsning på det norske markedet.

De to første maskinene som ble sendt til nye forhandlere var modellene SY75C (8 tonn) og SY135C (14 tonn).
De to første maskinene som ble sendt til nye forhandlere var modellene SY75C (8 tonn) og SY135C (14 tonn).
Publisert Oppdatert

- Vi har sett at tiden er inne for å satse ytterligere i det norske markedet, sier Helge Sæbø hos Hardnor AS. Selskapet som holder til på Stord, i Hordaland, har i flere år importert og solgt maskiner fra den kinesiske produsenten. Hardnor inngikk nylig forhandleravtale med Bamble Mekaniske Industri AS i Stathelle, Telemark, og Anlegg og Miljøservice AS i Sandefjord, Vestfold. I følge Sæbø er Hardnor i en spennende prosess med ytterligere satsning på det norske markedet.

- Vi har hatt god respons på de nye modellene fra Sany, sier han. Den økte satsningen i Norge kommer som et resultat av Sanys økte satsning på det europeiske markedet, med blant annet etablering av maskin- og delelager, samt egen serviceavdeling i Bedburg i Tyskland.

- Vi har fått flere nye maskiner for det europeiske markedet den senere tiden og vi har kontinuerlig kontakt med Sany i Tyskland, sier Sæbø. Sany-programmet i Europa omfatter fem beltegravermodeller fra 8 til 35 tonn, og flere modeller er på vei. Han forteller at Hardnor har planer om å knytte til seg flere forhandlere i tiden fremover og at det er selskaper i likhet med Bamble Mekaniske Industri og Anlegg og Miljøservice som har en sterk posisjon og med en høy servicegrad, de er på utkikk etter.