23948sdkhjf

Nytt agentur:: Hidromek til Avitec

En av de aller største nyhetene på årets Dyrskun var Avitecs nye Hidromek-agentur.

I år kan vi vel tildele Avitec en av de største anleggsnyhetene på Dyrskun med sitt nye agentur fra tyrkiske Hidromek.

HMK 140LC

Den første maskinen til Norge i deres regi, en HMK 140LC, ble vist på deres Dyrskun-stand og ankom landet dagen før messa åpnet dørene.

Solgt tre maskiner

Avitec har allerede solgt tre større maskiner, en 220LC, en 300LC og en 370LC. Dette forteller en forventningsfull og fornøyd Tore Jacobsen til AnleggsMagasinet.

Større maskiner

Maskinene som er produsert i Tyrkia vil ta over der deres Hyundai-agentur stopper i tonnasje. Det vil si maskiner fra HMK 140LC opp til den største modellen HMK 540LC. Maskinene har Isuzu og Mitsubishi-motorer og hydraulikk fra Kawasaki, så det er kjente komponenter.

Fullspekket

Norges-maskinene tas inn fullspekket og den daglige lederen gjør et poeng av viktigheten med at maskinene skal være like gode som de beste på markedet. Han forteller om en god tilbakemelding fra de som har tatt en nærmere titt på maskinene og forteller om et stort valgprogram av hydraulikk og god samkjøring av hydraulikken.

- Vi leverer alle maskinene med Hidromeks Smart Link System som er deres maskinovervåkingssystem, forteller Jacobsen.

Maskinene som tas inn i 60 land har mottatt designpriser i hjemlandet Tyrkia, men også i USA har de mottatt en pris for produktdesign.

Også spesialmaskiner

Forventningene kan sies å være høye og Jacobsen forteller at de også er gode på spesialmaskiner, noe som kan bli aktuelt utover.

Flere år i anmarsj

Avtalen med Hidromek har vært i anmarsj siden 2010. Neste år lanserer Hidromek to modeller hjullastere, noe som også kan bli aktuelt for Avitec.

Leveringstiden skal være på seks uker fra de to fabrikkene i Tyrkia. De første kundemaskinene blir levert i Oktober.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078