Historisk avtale for Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Nyttekjøretøy har signert en av sine største avtaler noensinne. De skal levere 500 biler til Bravida innen utgangen av 2012.

Fra venstre: Pål Pettersen, produktsjef Volkswagen Nyttekjøretøy, Henrik Jensen, salgssjef firmabil og Harald Frigstad, direktør Volkswagen Nyttekjøretøy.

Fra venstre: Pål Pettersen, produktsjef Volkswagen Nyttekjøretøy, Henrik Jensen, salgssjef firmabil og Harald Frigstad, direktør Volkswagen Nyttekjøretøy.

Publisert Oppdatert

Bravida er Skandinavias ledende totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for bygg. I Norge har Bravida avdelinger 30 steder og rundt 2.300 ansatte. I dag har Bravida en bilpark på om lag 800 varebiler, frem til utgangen av 2012 skal 500 av disse bilene byttes ut til biler fra Volkswagen Nyttekjøretøy.

- Volkswagen Nyttekjøretøy har et godt utbygget forhandlerapparat, kvalitetsprodukter og de tilbød det beste driftsøkonomiske alternativet. Valget var ikke vanskelig, sier Michael Bors, innkjøpssjef i Bravida.

At bilene Volkswagen Nyttekjøretøy tilbyr har 4Motion, er rikelig utstyrt med teknisk utstyr og har løsninger som er mer miljøgunstige var også avgjørende, legger Bors til.

Bilene fra Volkswagen Nyttekjøretøy vil gå gjennom LeasePlan som er Bravidas samarbeidspartner på leasing og administrasjon av sin bilpark.

- Vi setter stor pris på at Bravida valgte oss som sin hovedleverandør og ser frem til et langt og godt samarbeid med selskapet som er ledende på sitt felt i Skandinavia, sier Harald Frigstad, direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy.

Bildet: Fra venstre: Pål Pettersen, produktsjef Volkswagen Nyttekjøretøy, Henrik Jensen, salgssjef firmabil og Harald Frigstad, direktør Volkswagen Nyttekjøretøy.