Holy Macarony, it’s an engcon!

Svenske Engcon har for første gang deltatt på den amerikanske anleggsmaskinutstillingen Conexpo.

Mark Olson fra New York ble imponert over hva man kan gjøre med en tiltrotator.

Mark Olson fra New York ble imponert over hva man kan gjøre med en tiltrotator.

Publisert Oppdatert

Engcon, som i disse internett-tider konsekvent (og irriterende nok) skriver merkenavnet sitt med liten e, viste frem sine produkter i Las Vegas, sammen med sine forhandlere i USA, Dig Pro og X-attach.

Mottagelsen var meget positiv og selskapets eiere, Stig og Monica Engström var svært fornøyde. - Dette var en av de bedre messene jeg har deltatt på, sier Stig Engström, som ble overrasket over at amerikanerne var så positive til tiltrotatorer, et ekstrautstyr til gravemaskiner som til nå har vært et typisk skandinavisk fenomen.

- Normalt møter vi en del skepsis i nye markeder på konseptet tiltrotator, fordi det er en stor endring i måten man graver på, legger Monica Engström til. Hun har deltatt på mange internasjonale messer over hele verden.

Stig & Monica forteller hvordan amerikanerne fulgte interessert med på live-demonstrasjonene som ble gjennomført av sønnen Martin Engström og Sten Strömgren. Med en gravemaskin utførte de to arbeidsoppgaver som tydelig viste fordelene med tiltrotator.

Nå gjenstår bare etterarbeidet for engcon på det amerikanske markedet. Engcon laget også en blogg i forbindelse med messeuken i Las Vegas. Den kan du lese her.