Ikke sving på Svingen i år

Det blir ikke sving over sakene på Svingen i år. I fjor feiret det populære Anleggstreffet ved Svingen i Halden 20 års-jubileum. Men i år blir det stille.

Publisert Oppdatert
I Svingen er det nok å finne på for både små og store. Her kunne de yngste prøve maskiner - i kontrollerte former.

I Svingen er det nok å finne på for både små og store. Her kunne de yngste prøve maskiner - i kontrollerte former.

Det er etter henvendelse fra maskinleverandørene i fjor at beslutningen ble tatt om at man ikke skulle arrangere Anleggstreff i Halden samme år som Vei og Anlegg går av stabelen på Hellerudsletta ved Oslo.

Det fremgår av en pressemelding som Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) har sendt ut, og som bekrefter hva de også uttalte etter fjorårets Anleggstreff.

Det er naturligvis svært kostbart, og ikke minst ressurskrevende, for maskinleverandørene å stille ut flere plasser samme år. Dermed er man inne på en diskusjon om hvor mange slike årlige treff det er naturlig å ha.

Det er avdeling Østfold som i alle år - helt siden 1991 - har stått som arrangør av det trivelige treffet. Gjennom solid dugnadsånd har de i alle år utviklet det uformelle Anleggstreffet til å bli en hyggelig messe for hele familien. Det er gjerne første helg i september at det tradisjonsrike treffet har foregått.

Allikevel - MEF avd. Østfold vil imidlertid videreføre arrangementet til neste år, og jobber med tanken om at det hele muligens skal foregå på en ny arena med nye overraskelser.