Industridagene mot 300 utstillere

Mens streik og vekslende temperatur i det økonomiske landskapet preger mediebildet stevner Industridagene sikkert fremover. Målsettingen om minst 300 utstillere er langt på vei i sikte.

Publisert Oppdatert

- Vi regner med å runde 250 utstillere om kort tid, dermed tror vi på et totalt utstillerantall på over 300 når Industridagene åpner dørene 27. til 30. september i år, sier Trond Andersen, prosjektsjef for Industridagene.

En klar trend for årets messe er et økende antall utenlandske utstillere. - Vi registrerer flere norske underleverandører, men ikke minst flere svenske utstillere, og i tillegg til egen dansk paviljong har vi også fått en spansk fellesstand på 44 kvadratmeter. Det er tydelig noen som ser det norske markedet som attraktivt, uttaler Andersen.

Andersen poengterer at det er rift om spesialplasseringene, og at det er på tide å henge med skal man få plass. - Det er viktig å kjenne sin besøkelsestid, ikke bare fordi mange utenlandske firmaer nå finner veien til Industridagene, men rett og slett for å få plass.

Den solide interessen for Industridagene kan også skyldes at tidene endrer seg, mener Andersen. - I en hverdag som stadig blir mer og mer digitalisert tror jeg behovet for de fysiske møtene, ansikt til ansikt, blir mer betydningsfulle. Forretningslivet er avhengig av gode relasjoner og tillit, noe man best bygger i direkte møter med sine samarbeidspartnere, sier Trond Andersen i en pressemelding.