Instant lanserer Dingli lifter

De nye liftene kommer i flere ulike modeller, og inkluderer sakselifter, mastelifter og bomlifter i de fleste høyder. Liftene er teknologisk avanserte og samtidig utpreget brukervennlige, heter det fra importøren.

Thomas Sjøvold og Susan Huang satser sterkt på liftene fra Dingli.

Thomas Sjøvold og Susan Huang satser sterkt på liftene fra Dingli.

Publisert Oppdatert

Dingli er Kinas største liftprodusent og også en stor aktør i verdens målestokk, med en årlig produksjon på ca. 3000 maskiner. Dingli har et komplett sortiment, og til meget konkurransedyktige priser, fortelles det i en pressemelding vi har mottatt. Maskinene er produsert på velkjent teknologi og deler.

Daglig leder Thomas Sjøvold sier: - Instant Norge har gjennom det siste året solgt Dingli maskiner under vårt eget varemerke, når tar vi skrittet helt ut og lanserer Dingli i full bredde og under eget navn. I tillegg kommer vi fortsatt til å være leverandør av Snorkel / UpRight, men vi tror flere og flere kunder vil foretrekke Dingli. Enkelte modeller er allerede på lager og flere kommer i løpet av februar.

På grunn av det store spennet i arbeidshøyde og utforming vil de nye liftene kunne være ideelle for et bredt spekter av virksomheter. Liftene dekker arbeidshøyder fra 3,73 helt opp til 42 meter, med varierende uforming og plattformkapasitet. Dette gjør de svært ettertraktet innen en rekke forskjellige bransjer. Alle maskiner som selges i Europa vil selvsagt ha CE godkjenning og tilfredsstiller kravene i maskindirektivet.

Dinglis eksportsjef Susan Huang er meget glad for å få Instant på laget og for at man dermed får representasjon både i Skandinavia og Baltikum. Instant er et selskap som liker å utfordre, har dyktige medarbeidere på så vel salg og teknisk oppfølging, og som passer svært godt sammen med oss og vårt voksende nettverk av distributører, sier hun.

Instant har vært sammenhengende representert på det norske markedet i over 40 år, og har lang og solid erfaring med lift. De nye modellene vil fungere som komplementærprodukter til selskapets eksisterende portefølje, som også inkluderer blant annet terrenggående og tilhengermonterte lifter av flere slag.

- Dingli er i ferd med å bli en av verdens største produsenter, vi er stolte og glade for at de har valgt oss som sin distributør og ser dette som en styrking av vårt firma som en solid og komplett leverandør av lifter, sier Thomas Sjøvold.