Inviterer til E6-møte

Både norsk og internasjonal anleggsbransje inviteres til møte om veiprosjektet E6 Trondheim – Stjørdal 9. oktober.

Publisert Oppdatert

Det nærmer seg en mulig oppstart for det utfordrende veiprosjektet E6 Trondheim-Stjørdal, forutsatt at Stortinget vedtar utbyggingen, skriver Statens vegvesen på sine hjemmesider.

9. oktober arrangeres det et informasjonsmøte på tidligere Rosendal kino i Trondheim for anleggsbransjen om kommende aktivitet innenfor entrepriser og leveranser til prosjektet.

- E6 Trondheim-Stjørdal er et spesielt prosjekt på mange måter, sier prosjektleder Harald Inge Johnsen, til vegvesen.no.

- Både størrelsen på prosjektet, og kompleksiteten i det gir oss utfordringer. Det går blant annet på hvordan vi rent teknisk best kan løse konkrete byggeutfordringer, som på Møllenberg. Det er en kjent sak at arbeidet med å flytte bygårder, anlegge byggegrop i kvikkleire, bygge tunnel og så tilbakeføre området er en svært krevende oppgave. Derfor ønsker vi å få med bransjen på en dialog/ konstruktive løsninger om hvordan dette best kan løses.

- Vi er også spente på i hvor stor grad internasjonale aktører vil melde sin interesse, fortsetter Johnsen. - Et så spennende prosjekt dukker jo ikke opp hver dag, så vi ser ikke bort fra at det er mange firmaer som er nysgjerrige.

Etter informasjonsmøtet vil de bli en bussbefaring i området for interesserte entreprenører.