Italienere til fotball-VM

I forbindelse med utbyggingen av fotballarenaer til fotball-VM i Sør-Afrika til sommeren, har det italienske selskapet Meccanica Breganzese (MB) levert knuseskuffer til lokale entreprenører.

Publisert Oppdatert

Den Italienske produsenten har spesialisert seg på å produsere knuseskuffer og utstyr til disse. Modellrangen består av knuseskuffer til gravemaskiner fra 8 tonn og oppover.

Selskapet er veldig fornøyd med å ha fått levere utstyr til utbyggingen av nye fotballarenaer til VM, et VM hvor det italienske fotballandslaget er en av favorittene. I disse dager brukes utstyret til å bygge "Soccer City Stadium" , hvor både åpningsseremonien og finalen skal gå av stabelen.

- Sammen med vår Sør-Afrikanske forhandler, High Power Equipment Africa, er vi glade for at det var nettopp vi som fikk avtalen om å levere knuseskuffer til byggingen av arenaen hvor åpnings- og avslutningsseremonien for 2010 World Cup skal finne sted. Det var virkelig en overraskelse og vi er stolte av å kunne levere en liten del av Italia til et så stort arrangement, sier administrerende direktør Guido Azzolin.

Anleggsmesse

For ikke mange år siden konsentrerte MB seg kun om å levere til hjemmemarkedet. Etter nøye overveielser bestemte selskapet seg for å satse utenfor Italia og de tok kontakt med flere maskinutstyrsleverandører. Ikke lenge etter ble det opprettet forbindelser til Sør-Afrika og i fjor deltok MB på en av de største anleggsmessene som arrangeres i landet. Med deltakere fra flere land på det Afrikanske kontinentet, åpnet det seg et helt nytt marked for den italienske produsenten.

- Det hele begynte etter flere besøk på anleggsområder rundt Johannesburg. Her la vi merke til at arbeidene med nybygging av de store fotballarenaene og tilhørende anlegg, genererte store mengder med gamle betongkonstruksjoner og løsmasser. Dette førte til en idé om å tilby entreprenørene våre knuseskuffer. En idé som entreprenørene tok vel i mot og for vår del har ført til leveranser langt utover våre forventinger, sier Guido Azzolin. Så spørs det da om det italienske landslaget gjør like stor suksess i Sør-Afrika til sommeren, som knuseskuffene til MB.