KGH rekrutterer

Fortollingsselskapet KGH Customs Services har rekruttert en tolldirektør til sin virksomhet.

Publisert Oppdatert

KGH Customs Service, med virksomheter i sju europeiske land, har rekruttert Anita Graff, nåværende næringslivsdirektør i Tollvesenet, som ny administrerende direktør for bedriftens virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Anita Graff tiltrer stillingen i begynnelsen av august 2010.

KGH har hatt en kraftig vekst de siste årene og har som mål å fortsette ekspansjonen i Europa. Anita Graff vil forsterke KGHs ledelseskapasitet i det arbeidet.

Anita Graff begynte sin karriere i Tollvesenet i 1983, og kommer nå fra en stilling som næringslivsdirektør i Toll- og avgiftsdirektoratet. I de seneste årene har hun hatt ansvar for alle prosedyrer og system for varehandel mellom Norge og utlandet. Som næringslivsdirektør har hun hatt ansvaret for det meste av Tollvesenets dialog med næringslivet, og har vært leder for Næringslivsforum, som er myndighetenes møteplass med næringslivet. Hun har hatt ansvaret for store nasjonale og internasjonale prosjekt og hatt nært samarbeid med tollmyndigheter i andre land, WCO (Verdens tollorganisasjon) og EU-kommisjonen.

- Anita Graff er en av de absolutt ledende tollpersonlighetene i Europa, og at hun velger å fortsette sin karriere hos oss i KGH er virkelig en stor heder,sier Vidar Gundersen i KGH Group.

- Jeg har en lidenskap for tollspørsmål og er klar for nye lederutfordringer i en spennende bedrift med mange dyktige medarbeidere. KGH har mange spennende nasjonale og internasjonale prosjekter på gang, både når det gjelder tradisjonell tollklarering og konsulentvirksomhet som jeg ser frem til å jobbe med, sier Anita Graff.