23948sdkhjf

Dyrsku'n 2014:: Kjøp, salg og mye folk

Mange av utstillerne var veldig godt fornøyd med første dag av årets Dyrsku’n.

Selv om det i år allerede har vært flere store og små anleggsmesser rundt om i landet, er det allikevel noe spesielt med å komme til Dyrsku'n i Seljord. Også i år var en stor del av Dyrskuplassen fylt opp med maskiner og utstyr fra små og store leverandører til anleggsbransjen. Til tross for at de fleste utstillerne har hatt mange muligheter til å vise frem nyheter tidligere i år, er det flere har Norges-lanseringer på messa.

6-sylidret Lundberg

En av nyhetene står på standen til landets største maskinforhandler. Hos Volvo Maskin står nemlig en helt ny Lundberg. Hjullasteren har modellbetegnelsen Lundberg 6220 og er den første modellen fra Lundberg med 6-sylindret motor. Maskinen med en driftsvekt på 6300 kg, har også fått ny romslig førerhytte, ny spak med forhåndsprogrammering for hydraulikk, oppgradert midtledd og mellomaksel og den har en del designmessige endringer.

Ny minigraver

En av de andre Norges-lanseringene er hos H & H Maskin. Minigraveren Yanmar SV18 hadde nylig verdenspremiere og blir vist frem for første gang her hjemme på Dyrsku'n. SV18, som veier rett i underkant av to tonn, er én av tre nye modeller fra Yanmar. De to andre er SV16 (1,7 tonn) og SV22 (2,3 tonn). Alle tre modellene er blitt sterkere, de skal være mer komfortable og enklere å bruke.

Hvor mange av de 28.000 besøkende på messas første dag som fikk med seg disse og de andre anleggsnyhetene vet vi ikke, men det var mange som besøkte anleggsområdet på Dyrsku'n denne fredagen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062