Satser i Kristiansand:

Kjøper 7 maskiner for utleie

Hymax avdeling Agder leverte 6 Kubota og 1 Giant, til Feie&Brøyteservice i Kristiansand.

Hymax vil gjøre seg mer synlige med en leieflåte på syv nye maskiner i Kristiansand. Her fra leveringen til Feie og brøyteservice.

Hymax vil gjøre seg mer synlige med en leieflåte på syv nye maskiner i Kristiansand. Her fra leveringen til Feie og brøyteservice.

Publisert Oppdatert

Hymax Agder har vært på utkikk etter en kunde som ønsker utleie på deres maskiner i Kristiansands-området, det kan Svend Åge Lavrak i Hymax bekrefte.

Utleie i Kristiansand

Nå har de solgt 6 Kubota og 1 Giant, til Feie&Brøyteservice i Kristiansand. Entreprenørfirmaet skal drive utleie på disse i tillegg til andre maskiner i deres maskinpark.

De nye maskinene blir beskrevet som godt utstyrte maskiner i 1,6-tonns klassen.

Viktig for distriktet

Lauvrak mener det er viktig for deres posisjon i dette distriktet. Han vil ha flere synlige Kubota-maskiner der ute som igjen kan føre til økning i salget.

Med nytt servicepunkt hos Team Verksted i Kristiansand, skal kundene bli ivaretatt. Han beskriver det som avgjørende med et slikt servicepunkt i området.

Les også:

Cramo legger ned i Kristiansand

Eksisterende hjullasterpark

Ørjan Kristensen er medeier i Feie&Brøyteservice, sammen med faren og daglig leder, Magne Kristensen. De har holdt på med feing og brøyting med ni maskiner i flere år nå. Noe graving har det også vært tidligere, men nå skal det satses på utleie.

I tillegg til de nyinnkjøpte maskinene, vil de andre ni maskinene ( hjullastere fra to til 10 tonn) bli tilgjengelige i utleieparken.

Tar det rolig

Far og sønn har god bakkekontakt virker det som, og de vil ha kontroll før de skal vokse ytterligere.

- Vi tar det rolig og bygger opp dette gradvis, vi trenger ikke gå så hardt ut, forklarer Ørjan.

Seks Kubota og en Giant er nå klare for utleie i Kristiansand.

Seks Kubota og en Giant er nå klare for utleie i Kristiansand.