23948sdkhjf

Skanska kjøper 60 prosent av LA Pukk

"Som et ledd i Skanska Industrial Solutions vekststrategi i Norge"

Som et ledd i Skanska Industrial Solutions vekststrategi i Norge, som blant annet innebærer å øke virksomheten innenfor bergmaterialer, kjøper selskapet 60% av LA Pukk AS.

Nystartet virksomhet med stort potensiale

LA Pukk er et nystartet selskap, som i 2017 omsatte ca 60 000 tonn pukk og grus med bare 2 ansatte.

Det er eid av Budor AS, som igjen inngår i Løiten Allmenning. Løiten Allmenning består av ca. 580 grunneiere som disponerer store deler av skog- og utmarksarealene i Løten kommune.

Skal videreutvikles

Skanska Industrial Solutions kjøper 60 prosent av aksjene i LA Pukk, og skal sammen med Løiten Almenning/ Budor utvikle selskapet videre til å bli en viktig aktør innenfor salg av pukk og grus i det lokale markedet.

- Dette oppkjøpet styrker oss innen bergmaterialer, og gir oss muligheten til å utnytte vår kompetanse og våre ressurser i et område som vi anser å være særdeles interessant, sier Stig Lindland, administrerende direktør i Skanska Industrial Solutions.

Viderefører nåværende drift

LA Pukk AS vil drives videre som et selvstendig selskap og beholder navnet. Daglig leder Øystein Stokke vil fortsatt lede selskapet, men vil kunne støtte seg på kompetansen som finnes i Skanska Industrial Solutions.

Abonner på AnleggsMagasinet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125