23948sdkhjf

Kobelco SK210 LC-9:: Kobelco lanserer nye SK210 LC-9

Lengre intervaller, mer effektiv og bedre komfort lover japanerne.

Den nye 21-tonneren blir produsert på Kobelcos nye fabrikk i Hiroshima i Japan og skal inneholde en del nye tekniske nyvinninger, i følge pressemeldingen.

Brukervennlighet, kosteffektivt vedlikehold, avanserte sikkerhetssystemer og en mer miljøvennlig profil, er hovedpunktene Kobelco selv vil dra frem. Motoren, Hino jose-T5J på 160 hestekrefter, møter Steg IIIB-kravene og skal by på god kraft, men likevel være drivstoffbesparende.

17 prosent økt produksjon

Den har tre driftsinnstillinger, Heavy, Standard og Eco-mode. 9-serien skal i følge Kobelco produsere 4,7 prosent mer masse per liter drivstoff i Heavy-mode, 5 prosent mer i Standard-mode og 17,3 prosent i Eco-mode (sammenlignet mot en SK200 8-serie).

Lengre intervaller

Daglig og rutinemessig vedlikeholdsintervall er blitt forlenget for å minimere ståtid. Det er nå lett tilgang til servicepunktene fra bakkenivå for alle de daglige inspeksjonspunktene. Serviceintervallene for hydraulikkoljen er 5000 timer og for hydraulikkfilteret er det 1000 timer. Ryggekamera blir standard og nytt multi-LCD display holder oversikt over ytelser og diagnostikk.

Maskinføreren kan nyte godt av bredt frontvindu og stor hytte. Automatisk AC og lydanlegg er nå standard. I tillegg er vibrasjoner og lydnivå minsket betraktelig fra forrige modell. Lanseringen på denne modellen skjer i januar, og det følger flere nyheter utover året lover Kobelco.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093