23948sdkhjf

Høyde-Service Utleie:: Kubota til Høyde-Service Utleie

Nylig fikk Høyde-Service Utleie AS overlevert ti nye Kubota-maskiner. Maskinene ble fordelt mellom de tre avdelingene og er allerede i full gang ute hos kundene.

I tillegg til de ti maskinene utleiefirmaet nylig fikk overlevert, ble det levert to for ikke lenge siden, slik at selskapet nå har 12 Kubota-maskiner i utleieparken. Leveransen består av åtte stk. KX019-4 (1,9 tonn), to stk. KX61-3 (2,7 tonn), to stk. U55-4 Lux (5,5 tonn) og en KC110 (1000 kg beltedumper).

- Vi er veldig glade for at Høyde-Service Utleie valgte oss og Kubota-maskiner når de skulle gå til innkjøp av nye utleiemaskiner, sier Svend Åge Lauvrak, distriktsjef Aust- og Vest-Agder, hos Hymax AS. Han har vært ansatt hos Hymax i snart ett år og ordren til Høyde-Service Utleie er så langt den største han har inngått.

Høyde-Service Utleie har hovedkontor i Porsgrunn og avdelinger i Oslo og Arendal. Selskapet har utleieutstyr for industri, bygg/anlegg og private brukere. Selskapet ble etablert i 1984, mens Høyde-Service Utleie avd. Arendal ble etablert i 2009. Avdelingsleder Bjørn Rune Løvlie forteller at de har vært veldig fornøyd med Kubota-maskinene de hadde tidligere og at dette var avgjørende for at det ble dette denne gangen også. I tillegg til utleie til entreprenører, har selskapet i alle år også satset på utleie til private i helgene.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094