23948sdkhjf

Pon Equipments kundetur:: The Big Push

Det handler om mer enn å bare dytte på masser for å vise seg frem

Pon Equipments kundeturer til Malaga er berømte i anleggsbransjen i Norge.

Sist uke var 200 gjester fra entreprenører fra hele landet på plass på Caterpillar MDLC, Malaga Demonstration & Learing Center, Caterpillars hovedscene i Europa.

I tillegg til sosialt og mye maskinprat, får allerede drevne norske entreprenører en god porsjon faglig påfyll på dette opplegget.

The Big Push

Så selv om maskindemonstrasjonen fortsatt blir avsluttet med det mest kjente segmentet, The Big Push, hvor Cats lineup av dosere dytter 100-vis av tonn spansk jord ned en skråning, er innholdet nytt.

Det blir dyttet mye ekstra kunnskap inn i entreprenørhodene under disse dagene, så uttrykket The Big Push, kan like gjerne henspille på det faglige påfyllet her.

- Vi er veldig fornøyde med opplegget denne gangen, slår Espen Paulseth fast.

Markedsdirektøren i et Norges største importører av anleggsmaskiner er klar på at kundene som er med på turen for mye informasjon iløpet av dagene i og rundt Malaga.

Han og administrerende direktør, Erik Sollerud, poengterer at om de tar med seg bare noe av kunnskapen tilbake til norske anlegg, er de fornøyde.

Masse innhold

Selvsagt er det mye snakk om neste generasjons Cat-gravere og maskinstyring, men også "banale" ting som hvordan plassere dumperen eller tippbilen for mest korrekt og effektiv lasting med beltegraver og hjullaster. Ting som kan ha store utslag på dieselforbruk, tidsforbruk og bunnlinja.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.424