23948sdkhjf

Lederskifte i Veidekke/Kolo

Fra og med 5. november 2009 overtok Per Johan Plünnecke som leder av Veidekke Industri/Kolo Veidekke etter Vidar Aarvold som gjennom 10 år har ledet virksomheten og nå ønsker nye utfordringer i konsernet.

- Det er godt at vi i Veidekke konsernet har tilgang på den erfaring og kompetanse som et slikt lederskifte krever, og at vi med styrke kan sette inn våre egne, sier Per-Ingemar Persson som er konserndirektør med styreleder i Veidekke industri, Hoffmann AS og Veidekke Entreprenad AB.

Per Johan Plünnecke har vært ansatt i Veidekke siden 1995. De første fire årene var han leder for Region Øst i Veidekke Entreprenør, før han i 1999 overtok som leder Region Syd. Plünnecke kom til Veidekke fra Selmer (Skanska), der han var ansatt i 22 år, de siste som regionsleder. Før det igjen arbeidet han i firmaet STUAG i Sveits som anleggsleder.

- Jeg ser frem til å videreføre arbeidet med videreutvikling av Veidekke Industri/Kolo Veidekke sammen med Per Johan, sier Per-Ingemar Persson på bedriftens nettsider.

- Han har all den erfaring en slik jobb krever, og så kjenner han Veidekke, vår virksomhet og vår bedriftskultur, legger han til.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094