23948sdkhjf

Liebherr entrer 70-tonns klassen

For første gang lanseres en doser i 70-tonns klassen fra Liebherr, PR776 Litronic er utviklet gjennom fire år

For første gang lanseres en doser i 70-tonns klassen fra Liebherr, PR776 Litronic er utviklet gjennom fire år for tunge oppgaver som dagbrudd og gruvedrift, noe den hvite fargen indikerer.

Første hydrostatiske

I følge Liebherr skal det være den første hydrostatisk drevne doseren i dette segmentet. Argumentet til produsenten er at drivstofforbruket er lavere enn industristandarden, men med samme skyvekraft.

768 hestekrefter

Kraftkilden er en 12-sylindret dieselmotor på 768 hestekrefter. Maks operativ vekt er 74 tonn og kan utstyres med et 18 kubikkmeters semi-U-skjær eller et 22 kubikkmeters U-skjær.».

I førerhytta kan en del nøkkelfunksjoner justeres via berøringsskjermen, instrumenter og brytere har blitt omorganisert for bedre ergonomi. Hyttekonstruksjonen har integrert ROPS og FOPS som standard. Stigtrinn og gangbru er opplyst med LED-lys.

Ved bruk av Liebherr-plus oljer kan intervallene være opptil 8000 timer. Telematikksystemet LiDAT gir oversikt over servicebehov, varsler, maskinens posisjon og faktisk forbruk og nivåer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078