Liten, men kraftig

Avant 420 er liten av vekst, men med løftekapasitet på 600 kg har den mulighet til å håndtere tunge løft i forhold til sin kompakte størrelse. Kompaktlasteren kan utstyres med 100 forskjellige redskaper og vil være velegnet til mange forskjellige arbeidsoppgaver, året rundt.

Kompaktlaster

Kompaktlaster

Publisert Oppdatert

Som på alle Avant-modeller sitter maskinføreren på framvogna av maskinen. Det gjør at føreren sitter nært redskapet og har god sikt rundt hele maskinen. Sidestilt løftearm med teleskop gjør at maskinen "strekker" seg. Betjeningsspakene sitter ergonomisk plassert, og inn- og utstigning av maskinen kan gjøres på en uanstrengt måte.

Avant 420 har dieselmotor på 20 hk og kraft nok til å håndtere det meste av et meget omfattende redskapsutvalg. Løftehøyden med den sidestilte teleskopiske løftearmen er 275 cm. Tilgjengelig hydraulikkapasitet for påmontert redskap er 31 l/min. Maksimal kjørehastighet er 12 km/t.

Sikkerhet

Sertifisert ROPS sikkerhetsramme med tak av plexiglass er standard og sørger for at føreren sitter trygt. Setebelte og arbeidslys er standardutstyr.

Avant forhandles av Felleskjøpet og vil bli vist på Agroteknikk 2009 på Lillestrøm