”Live-show” med Keestrack

Keestrack-importør Fredheim Maskin AS inviterer kunder og andre interesserte til storvisning av knuse- og sorteringsverk i oktober.

Knuseverk

Knuseverk

Publisert Oppdatert

Fredheim Maskin AS har hatt stor suksess med salg av mobile knuse- og sorteringsverk etter introduksjonen av belgiske Keestrack på det norske markedet for fem år siden. Så langt i år har Fredheim solgt 45 verk i Norge og Sverige og med tanke på finanskrisen vi har vært gjennom må det betraktes som meget bra.

Nå slår Fredheim på stortromma og inviterer til visning av Keestrack-verk fra 7. til 11. oktober, dels ved Sarpsborg, dels "hjemme hos" Fredheim Maskin i Skiptvet.

Torsdag 7. oktober vises hele tre knuseverk i størrelsen 30 til 50 tonn og fem sorteringsverk fra 17 til 35 tonn på Skolt pukkverk ved Sarpsborg.

Etter noen timer på pukkverket blir det informasjon om nye modeller på et hotell i nærheten, før det tilbys kurs i drift og vedlikehold av maskiner. Fredag 8. til mandag 11. oktober (ikke søndag) er det åpen dag i Skiptvet og "l ive" demo av Keestrack-maskiner.