Mange mennesker og mye regn

På grunn av til dels store nedbørsmengder ble besøkstallene for lørdagen ikke så høye som forventet. Arrangøren av årets Dyrsku’n forventet et sted mellom 30. og 35.000 mennesker innenfor portene i løpet av lørdagen. Da portene stengte klokken åtte på kvelden viste opptellingen at 21.355 personer hadde løst billett i løpet av dagen.

Dyrskun 2010

Dyrskun 2010

Publisert Oppdatert

Men til tross for dårlig vær kunne maskinutstillerne vi pratet med melde om bra besøk på standene, og ikke minst at flere kontrakter ble signert i løpet av dagen.

De fleste nyhetene på årets Dyrsku'n har allerede vært presentert på andre messer rundt om i landet tidligere i år. Men for mange besøkende så er det nok første gang de ser maskinene og utstyret.

Nyheter

På vår lørdagsrunde på utstillerområdet så vi blant annet en ny 10-tonner, ny serie med små hjullastere, nytt utstyr til rivebransjen og forhandlere som har fått nye agenturer, men det meste har som nevnt blitt vist frem tidligere. Nå er det jo heller ikke det å presentere de største nyhetene som er det viktigste ved å delta på Dyrsku'n . Her er det å treffe bransjefolk, slå av en prat og gjøre en god handel som står i fokus. Derfor velger også nesten alle maskin- og utstyrsimportørene å tilbringe tre dager i Seljord.