Mart’n-stemning på Norges Varemesse

Denne helgen arrangerte Felleskjøpet Agri en helt ny landbruksmesse for inspirasjon og faglig påfyll. Kombinert med aktiviteter og sosial hygge, var det en messe for hele familien.

Publisert Oppdatert

På ca. 3000 m2 ved Norges Varemesse i Lillestrøm viste Felleskjøpet Agri frem aktuelle produkter innen maskiner og utstyr, redskaper, tekniske installasjoner, og annet relatert til norsk landbruk anno 2011.

I tillegg til traktorer, melkemaskiner og rundballpresser fantes også utstyr for anleggsbransjen. Den finskproduserte kompaktlasteren Avant er stadig oftere å finne hos blant annet kommuner og anleggsgartnere rundt om i landet.

På messa kunne produktsjef i Felleskjøpet Agri Dagfinn Sand, presentere to rykende ferske Avant-nyheter - ny førerhytte og gassdrift. Den nye hytta er tilpasset 500-, 600- og 700-serien. Hytta har fått nytt design, sotet glass, aircondition og luftfjæret sete. Den gassdrevne 525 LPG-modellen er utstyrt med en Kubota-motor som er bygget for gassdrift.

Under messa var det blant annet en stor butikk i messeområdet med mange gode tilbud. Her kunne man kjøpe klær, motorsager, høyttrykksspylere, etc. og kunne man få brodert inn sitt eget navn på en ekte John Deere cap.

Alf Tande-Petersen, bedre kjent som Tande-P, var konferansier og med sin verbale lekenhet sørger han for god stemning under auksjonene og loddtrekningene.

Programmet de to dagene messa gikk over besto blant annet av foredrag innen forskjellige relevante temaer, trekning av gevinster hver time, auksjoner med lave utropspriser og med mulighet til å gjøre gode kjøp, motorsagshow og ikke minst utstillingen som viste det meste av hva Felleskjøpet Agri hadde å tilby.

Da dørene stengte lørdag ettermiddag hadde rundt 3000 mennesker besøkt messeområdet.