Mascus passerer 160 000 online annonser

Mascus, verdens ledende online markedsplass for anleggsmaskiner, landbruks- og skogsmaskiner har nådd en betydelig milepæl i sin vekststrategi - 160.000 online nettannonser.

Publisert Oppdatert

- Vi har nettopp feiret vårt 10 års jubileum med noen betydelige milepæler, sier administrerende direktør Fredrik Larsson i en pressemelding til tungt.no.

I løpet av de siste seks månedene har Mascus kunnet feire disse resultatene:

- 160.000 online annonser

- 3500 forhandlere fra hele verden som annonserer

- Over 2 millioner unike besøkende hver måned

- Tilstedeværelse i 42 land over hele verden

- Mer enn 100 nye forhandlere blir med hver måned

En pålitelig merkevare

- De siste tallene viser hvordan Mascus ikke bare har blitt en global merkevare, men også et merke som stoles på av bedrifter i en rekke sektorer, særlig i bygg, landbruk og skogbruk. Tallene taler for seg selv. Bedrifter av alle størrelser stoler på Mascus, fra OEM's og importører til forhandlere og tjenesteytere, sier salgsdirektør Rickard Petersson.

Den nye plattformen vi lanserte i fjor har blitt mottatt svært godt av våre kunder, som følgelig annonserer mer.

- Mascus har vist sitt engasjement gjennom å utvikle brukeropplevelsen ved stadig å forbedre sin teknologi og skape nye elektroniske tjenester inkludert Mascus Locator, en industrikatalog for brukte og nye forhandlere, reservedeler, utleie, reparasjoner, tilbehør, transport- og finansierings selskaper.

Mascus Locator nå har over 25.000 oppføringer.

Arbeide tettere med kundene

Mascus tilbyr også online service, slik som integrasjon med forhandlerens hjemmesider, teknisk støtte, nettsider og verktøy for å styre annonser online.

"Mange av våre kunder bruker nå Mascus som sitt viktigste styringsverktøy for brukte maskiner og utstyr," avslutter Rickard Petersson.