23948sdkhjf

Fagdag hos Park & Anlegg: - Med hue ut av åker´n

Mye sand har rent gjennom skuffene siden Jack Valeraune og Lars Erik Lunde kjøpte sin første maskin, en Cat 312, i 1997. I dag teller bedriften Park & Anlegg 182 ansatte og omsetter for omkring 573 millioner kroner.

Flytting og storinnkjøp

Det er spennende dager for bedriften. De har i skrivende stund nettopp avtalt kjøp av 10 nye CAT-maskiner samtidig som de forteller at de er på flyttefot. De overtar nemlig lokalene til Vister vegstasjon ved Grålum utenfor Sarpsborg og håper å flytte inn der i løpet av 2017.

Fagdag

Torsdag 23. april arrangerte de Fagdag - en sosial og lærerik happening for anleggsbransjen der blant annet kunder, leverandører, skoleelever og statlige instanser dukket opp.

- Ja, vi arrangerte dette første gang høsten 2013. Dengang var ikke kundesiden med. Det ble en så stor suksess at vi har valgt å gjøre det pånytt, men denne gangen har vi bedt inn flere deltakere, smiler Simen Larssen. Han jobber med innkjøp og markedsføring i bedriften og har planlagt denne dagen i snart et halvt år.

Læring, motivasjon og teambuilding

- Vi har laget det uformelt. For eksempel sitter vi i verkstedet, og ikke i flotte møterom. Vi kaller det «frokost» og ikke «seminar». Vi tror denne dagen vil styrke motivasjonen, ikke minst for våre ansatte. Her griller vi og har mange sosiale påfunn utover dagen. Det blir altså både læring, motivasjon og teambuilding, sier Larssen.

I tillegg har 22 av våre nære relasjoner stands her på plassen vår i dag. Vi føler at vi viser vår styrke i de segmentene vi jobber mot, forteller Larssen som forventer omkring 350 mennesker innom i løpet av dagen.

- Opplegget er tredelt. Først har vi et rent fagprogram for kunder, kommuner, SVV med fagseminar, deretter en infodel for skoleelever. Han regner med at omkring 50 elever kommer. Tilslutt er det en sosial del for de ansatte i Park & Anlegg med grilling, konkurranser og underholdning. Her blir også årets medarbeider kåret. Det hele avsluttes ut på kvelden med «Værste Honky Tonk Bar», sier han.

- Det er ved å skape motivasjon og godt fellesarbeid at vi får gode resultater. Larssen ser på meg, ler litt og avslutter: - Vi kaller det "å løfte hodet ut av åker´n"...

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062