Medalje for lang og tro tjeneste til to medarbeidere i Motorsalg AS

Tertnes Holding AS (eier av Motorsalg AS) inviterte alle ansatte i Motorsalg AS til festmiddag i Kjøttbasaren i Bergen. Anledningen for dette var å dele ut Norges vels medalje for lang og tro tjeneste til 2 av medarbeiderne i Motorsalg AS; Kjersti Opheim og Frode Hatlestad.

Styreleder i Tertnes Holding AS Jan Olav Jørgensen, Kjersti Opheim, Frode Hatlestad, Konserndirektør i Tertnes Holding Industri AS Jarle Straume.

Styreleder i Tertnes Holding AS Jan Olav Jørgensen, Kjersti Opheim, Frode Hatlestad, Konserndirektør i Tertnes Holding Industri AS Jarle Straume.

Publisert Oppdatert
Kjersti Opheim og Frode Hatlestad med medalje for lang og tro tjeneste.

Kjersti Opheim og Frode Hatlestad med medalje for lang og tro tjeneste.

Medaljen er en påskjønnelse til særlig fortjente arbeidstakere med minst 30 års ansettelse hos samme arbeidsgiver. Dette er en utmerkelse som verdsettes ekstra høyt både av giver og mottaker.

Kjersti Opheim begynte i Motorsalg AS, 4. januar 1982. Kjersti er utdannet innen handel og kontor, og har kurs i kontor og administrasjon med tysk. Hun begynte som innkjøpssekretær ved delelageret.

Siden den gang har Kjersti vært tilknyttet delelageret, men etter hvert også tatt hånd om all import av maskiner og utstyr. Med den lange karrieren har Kjersti fått førstehånds kjennskap til Motorsalg AS, leverandører i inn- og utland, og også kunder over hele landet. Kjersti har i dag en administrativ stilling og tar seg av importen, betalingsgarantier, fakturering og håndtering av utenlandske leverandører, samt betalingskontroll av alt salg i Norge.

Sin unge alder til tross har hun en bred erfaring og vil kunne bidra sterkt i videre utvikling og styrking av Motorsalg AS.

Frode Hatlestad begynte i selskapet 1. juni 1981 og passerte 30 år allerede i fjor sommer. Frode har etter gymnas og militærtjeneste fullført jordbruksskolen, agronomlinjen, og tatt flere kurs i markedsføring.

Frode hadde siden tidlig på syttitallet vært ansatt i Felleskjøpet og hadde 7 års ansettelse i AK Maskiner da han begynte i Motorsalg AS som salgssjef for traktorer. Etter hvert har landbruksproduktene blitt faset ut, og Motorsalg AS har blitt en spesialist innen maskiner og utstyr for bygg- og anlegg. Frode har således vært bruktansvarlig og deretter salgssjef frem til 2003 da han overtok som daglig leder.