MEFA 2010 – vel gjennomført

Anleggsmessa på Sola er nok en gang historie og MEFs Svein Myhrvold oppsummerer helgen som godt besøkt og veldig bra gjennomført.

Publisert Oppdatert

Det har blitt solgt 4500 billetter, i tillegg kommer de minste som var geleidet av foreldrene. Messa har også blitt besøkt av skoleklasser så tallet er nok noe høyere. Regionsjefen kan melde om bare positive tilbakemeldinger fra de 93 utstillerne og ser frem til neste MEFA på Sola som holdes i 2013.

Av importører og utstillere tungt.no fikk pratet med på søndag har det rådet en optimisme i markedet og det er nå flere jobber og prosjekter for store og små. Flere har kommentert at de først nå har merket effekten av tiltakspakkene.

Det har rådet strålende vær hele helgen, men med moderate temperaturer. Utstillerne var stort sett enige om at det var noe glissent med folk på fredagen, veldig bra på lørdagen og passe på søndagen.

Les også: MEFA 2010 er igang

Vi må selv si at messen var innholdsrik og velorganisert og synes det er på sin plass med noen bilder og inntrykk fra helgen. Det er jo en ekstra stor interesse for anlegg i området i tillegg til at messen trekker til seg mye folk fra landbruket.

Les mer i Anleggsmagasinet Nr 6.