MEFA 2010 er igang

Så var det på tide igjen med den populære anleggsmessa som MEF arrangerer på Sola. Tungt.no var på plass da MEFA 2010 åpnet dørene i dag klokken 10.00 og kan melde om strålende sol og godt besøk på det innholdsrike messeområdet. Det er nå tre år siden sist gang hvor det var 67 utstillere og 4000 besøkende. Regionsjsef for MEF, Svein Myhrvold, kan i år skilte med 92 utstillere og venter et besøkstall i størrelsesorden 5000 til 6000.

Messe MEFA 2010

Messe MEFA 2010

Publisert Oppdatert

Dørene åpnet i dag klokken 10.00. Messa varer i tre dager og stenger dørene igjen på søndag 15.00. Det er godt synlig at antall utstillere har økt, området er svært innholdsrikt og det er gode muligheter for å teste mange av maskinene.

Alle store leverandører er representert, eksempelvis PON Equipment og PON Rental som viste seg frem med en stor stand. I tillegg var de så greie og løfte tungt.nos utskremte medarbeider 26 meter opp i luften på en av sine lifter, for å få full oversikt.

PON arrangerer også i år Operators Challenge på lørdag og søndag. Det skal kåres en norsk finalist som sendes videre til EM i Malaga. Konkurransen går blant annet ut på å planere med Cat M313D hjulgraver, hente masser med minihjullaster og laste dekk med en Cat 307 utstyrt med klype.

Vi kommer tilbake med mer.