Mesta Drift kjøper Molde-selskap

Mesta Drift AS signerte 14. september en avtale om å kjøpe 100 prosent av aksjene i Sande Maskin og Transport Molde AS og overtok selskapet fra samme tidspunkt.

Mesta Drift kjøpte nylig Sande Maskin og Transport. Ingvar Sande (t.v.) og Kjell Næss ¿shake hands¿ etter avtaleinngåelsen.

Mesta Drift kjøpte nylig Sande Maskin og Transport. Ingvar Sande (t.v.) og Kjell Næss ¿shake hands¿ etter avtaleinngåelsen.

Publisert Oppdatert

Sande Maskin og Transport driver med grunnarbeider og annen maskinentreprenørvirksomhet i Molde-området. Selskapet hadde i 2010 en omsetning på 8,5 millioner kroner og har fire ansatte. Ingvar Sande har vært daglig leder av selskapet og eid alle aksjene i selskapet.

Sande Maskin og Transport vil bli videreført som et selvstendig datterselskap av Mesta Drift. Tre av de ansatte i Sande Maskin og Transport fortsetter etter eierskiftet, mens Ingvar Sande slutter i selskapet.

Selskapet vil bli ledet av distriktssjef Johnny Skår og anleggsleder Einar Rødseth i Mesta Drift i Molde.Partene er enige om at kjøpesummen ikke skal offentliggjøres, men begge er meget godt fornøyd med avtalen.

- Det er et veldrevet selskap med god lønnsomhet Mesta Drift nå kjøper. Selskapet har en moderne maskinpark og meget dyktige ansatte.

Vi vil utvikle selskapet videre med sikte på vekst, sier adm. direktør Kjell Næss i Mesta Drift.

- Dette er det første oppkjøpet Mesta Drift har gjort siden selskapet ble etablert og dette er en merkedag for oss. Jeg er glad for at Ingvar Sande valgte å selge til Mesta Drift når han ønsket å trappe ned, sier Næss.