MICHELIN XHA2 i nye dimensjoner

MICHELIN XHA2 utvides nå med to dimensjoner og tilbys samtidig som originalmontering.

Publisert Oppdatert

MICHELIN XHA2 er et dekk spesielt utviklet for hjullastere. Dekket bruker mindre drivstoff og er mer miljøvennlig, mer robust og bidrar til å redusere timekostnadene på maskinen, hevder selskapet i en pressemelding.

Robusthet

MICHELIN XHA2 er et allrounddekk som passer til bruk i sandtak og på bygg- og anleggsplasser. For å gjøre det enda mer robust, har Michelin brukt mer gummi i slitebanen, forsterket dekksidene og brukt en gummiblanding som forebygger punktering.

Levetid

MICHELIN XHA2 varer opptil 10 prosent lenger enn sin forgjenger XHA. Takket være lenger levetid bidrar XHA2 til å redusere dekkrelaterte driftskostnader.

Komfort

Michelins patenterte dekkmønster reduserer vibrasjonene i kjøretøyet, noe som gir bedre komfort for føreren og færre maskinskader.

Trekkraft

Trekkraften ved MICHELIN XHA2 har blitt forbedret gjennom bedre selvrensing, økt trekkevne og redusert sluring, noe som fører til lavere forbruk av drivstoff.

Regummiering

MICHELIN XHA2 bygger på en dekkstamme som lett kan regummieres. Dette fører til mindre belastning på gjenvinningssystemene for dekk.

MICHELIN XHA2 finnes nå i følgende størrelser:

- 20.5 R 25 (Ny)

- 23.5 R 25

- 26,5 R 25

- 29,5 R 25 (Ny)