Millionavtale mellom Pon og Risa

Pon Rental Norway og Risa inngår avtale verdt ca. 24 millioner kroner.

Jone Ølberg (t.v), rental manager Norge hos Pon Rental Norway og Bjørn Risa, konsernsjef i Risakonsernet.

Jone Ølberg (t.v), rental manager Norge hos Pon Rental Norway og Bjørn Risa, konsernsjef i Risakonsernet.

Publisert Oppdatert

Pon Rental Norway AS er igjen valgt som hovedleverandør av utleiemaskiner og utstyr til Risa konsernet.

Pon Rental Norway og Risa konsernet inngikk denne uken en rammeavtale gjeldende frem til 2015, med opsjon på ytterligere to år, på utleie av maskiner og utstyr. Jone Ølberg, Rental Manager i Norge, er meget fornøyd med det nye samarbeidet med Risa.

- At vi igjen blir valgt som leverandør viser at vi har de kvaliteter og krav som store og profesjonelle kunder krever, og at vi samtidig leverer det vi lover, uttaler Ølberg. Han er overbevist om at utleieflåten til Pon Rental Norway vil dekke opp behovet Risa vil ha på anleggsmaskiner, lifter og annet anleggsutstyr.

Avtalen har en verdi på ca. 24 millioner og innbefatter hovedsakelig Cat-maskiner, lifter og aggregat de neste fire årene. Risa som med sine fem datterselskap utgjør ett av landets ledende entreprenørselskap, opererer innen mange ulike områder og stiller derfor store krav til kvaliteten på maskin- og utstyrssortimentet de leier.

- Vi utvider stadig vår flåte, noe som vil gi Risa maskiner av nyere dato med det siste av teknologi og i topp stand, samt et godt utvalg maskiner og utstyr å velge i, uttaler Jone Ølberg i en pressemelding.