Millionkontrakt for Blåkläder

Blåkläder har inngått to historisk store avtaler om salg av arbeidsklær til entreprenørselskapene Skanska og NCC. Avtalene har en samlet verdi på 160 millioner kroner, og den norske delen av kontrakten utgjør 50 millioner kroner alene.

Publisert Oppdatert

Blåkläder er svært godt fornøyd med avtalene som gjelder leveranse av varselsklær til Skanskas og NCCs virksomheter i Norden. Totalt er avtalenes verdi på om lag 160 millioner norske kroner.

- Disse to avtalene er strategisk meget viktige for Blåkläder. Avtalene bekrefter at vi kan levere store volum og høy kvalitet til de største kundene i bransjen, sier administrerende direktør for Blåkläder i Norge, Henrik Holm i en pressemelding til tungt.no.

- Blåkläder har fått avtalen på grunn av høy kvalitet og bra pris, sertifiseringer, egne fabrikker og at de er en av de fremste på å utvikle nye konsepter for arbeidstøy. Vi har også hatt et bra forarbeid med vår internasjonale innkjøpsorganisasjon for å velge den beste løsningen, sier Ole Kristoffersen, ansvarlig for innkjøp av arbeidstøy i NCC-konsernet.

Skanska har allerede en avtale med Blåkläder i Sverige, men har nå utvidet samarbeidet til å gjelde leveranser også i Norge og Finland.