Nanset Standard og HeatWork inngår samarbeid

Nanset Standard AS og HeatWork AS har inngått avtale om gjensidig distribusjon av hverandres produkter i Sør og Nord Norge.

Publisert Oppdatert

Onsdag 8. oktober var det duket for kick-off for de to organisasjonene ved fabrikken til HeatWork i Narvik. Nanset Standards selgerkorps og ledelse var samlet til opplæring, praktisk demonstrasjon og "bli-kjent" arrangement.

Nanset Standard AS ble etablert i 1929 og er en av landets største maskinforhandlere. De er generalimportør for anleggsmaskiner fra Hitachi og Bell samt noen tilhørende produkter. HeatWork produkter skal nå selges i deres distribusjonsnett over hele Sør, Øst og Vest landet, med 16 selgere ute i markedet. I tillegg innehar Nanset et omfattende service og ettermarkedsapparat som nå også vil ta hånd om HeatWork kundene i dette området.

- HeatWork er et innovativt og tidsriktig kvalitetsprodukt og produktnavnet fremstår allerede som et begrep i anleggsbransjen" sier Administrerende direktør i Nanset Standard Tom Johansen.- Maskinene passer godt sammen med våre øvrige produkter og vil hjelpe oss i vår streben etter å gi våre kunder ytterligere konkurransefortrinn, fortsetter Johansen.

- I Nanset Standard mener vi å ha funnet den optimale partner for HeatWork. Selskapet har, i likhet med våre produkter, et meget godt renommé" sier Daglig leder i HeatWork Børre Simonsen.

Nanset Standard har i tillegg etablert datterselskapet "Nanset Standard Nord" som skal selge og betjene service på Nanset Standards produktportefølje i dette distriktet. På sikt ser en for seg at dette selskapet også ivaretar salg av HeatWork produkter. Inntil videre vil HeatWork selv stå for distribusjonen i landets tre nordligste fylker. Nanset Standard har også ansatt Sjur Wethal som salg- og produktansvarlig for Heatwork produktene. Sjur kommer fra Oslo og er 31 år gammel. Han er tidligere selger for Heatwork.