Nils A Mørk Maskin AS utvider

Det er lyse tider for JCB- importøren. Nå utvides med eget anlegg i Vågå.

JCB-importør Nils Arne Mørk Maskin og fru mørk på mefa i trondheim

JCB-importør Nils Arne Mørk Maskin og fru mørk på mefa i trondheim Foto: Knut Viggen

Publisert Oppdatert

Dette kommer i tillegg til nye servicepunkter og flere nyansettelser.

Nils A Mørk Maskiner AS har overtatt Eikmaskins lokaler i Vågå og skal tilby et bredere spekter enn på hoved-anlegget i Østfold.

I tillegg til de naturlige tilbudene, har Mørk også innfått avtale med Bertel O. Steen AS om service på Mercedes' anleggsbiler og Vito/Sprinter.

Daglig leder for anlegget på Vågå blir Christian Wisbech.

På bilder ser vi Nils A Mørk og frue avbildet på Mefa i Trondheim tidligere i sommer.

Fra Nils A Mørk Maskin AS' hjemmesider sakser vi:

Nils A. Mørk Maskin A/S er i dag den eneste fabrikkimportøren av JCB Fastrac, Bailey og Kane tilhenger i Norge.

Nils A Mørk Maskin A/S startet på kjøkkenbordet på hjemgården (Sør Bjerke) i Kråkstad, Ski kommune i 1997 med tegning og design av dumper tilhengere. Det endte med Englandstur i jan. 98. Og i mars/april 98 kom det 2 dumpertilhenger sammen med en 2 år gammel JCB Fastrac 1135 (til eget bruk), i dag (2007) er vi 10 ansatte. 1. juni 2005 flyttet vi inn i nye lokaler på Knapstad, som innholder verksted, delelager, butikk og kontorer.

Nils A. Mørk Maskin A/S har lang erfaring i bruk av JCB Fastrac og tilhenger til eget bruk i forbindelse med kalkkjøring, gårdsdrift, samt noe entreprenør virksomhet. I tilegg har vi kunder som har kjørt over 10 000 timer med vårt utstyr, med god erfaring. Dette gjør at du kan være trygg på våre produkter.

Vi er en landsdekkende leverandør av deler og utstyr.

I løpet av ni år (2007) i bransjen har vi levert utstyr til bl.a. Norsk polarinstitutts forskningsstasjon på Sydpolen, MESTA, NCC, Kolo Veidekke og en rekke kommuner og entreprenører.