Nor Slep AS etablerer eget aksjeselskap i Sverige

Nor Slep AS i Sandefjord har vært representert på det svenske markedet i over 20 år. Sverige er et viktig og spennende marked. Hallqvists Försäljnings AB som har vært Nor Slep sin generalagent har nå blitt solgt til Autocarrum Sverige AB.

Publisert Oppdatert

Autocarrum er et datterselskap av Malmöbaserte industrigruppen Odikon Sverige. Dette har resultert i at Autocarrum Sverige overtar som agent for Nor Slep sine produkter på det svenske markedet.

Som en del av Nor Slep sin vekststrategi, er Nor Slep Svenska AB etablert med base i Göteborg. Firmaet sin hovedoppgave er å betjene Autocarrum Sverige. Autocarrum vil ha salgs- og markedsføringsansvaret på det svenske markedet.

Autocarrum har utsalgssteder og serviceverksteder på sentralt plasserte områder som Malmö, Kungälv, Göteborg, Södertälje og Simrishamn. I tillegg tilbyr de et «all inclusive» konsept.

Produktporteføljen vil som tidligere bestå av krokhengere og tipphengere samt den velkjente Trio hengeren. I tillegg vil det nå tilbys løsninger for blant annet maskintransport og container hengere.