Nor Slep fyller 30

Nor Slep AS har i løpet av 2012 registrert totalt 201 hengere over 20 tonn på det norske markedet. Registreringen fordeler seg på merkene Nor Slep, Damm, Langendorf, Fliegl samt trio-lift (som i 2012 ble registrert under andre merker). I tillegg ble det levert et betydelig antall påbygg til bil, her er det hovedsakelig snakk om Gullkantdumper og trekkvogner med hydraulikk.

Publisert Oppdatert

I tillegg ble det levert endel hengere av typen krokkjerre og slep samt tippsemitrailer med halfpipe dumper til det svenske markedet via egen agent i Göteborg.

Den høye aktiviteten ser så langt ut til å fortsette ut i 2013 - året Nor Slep AS har 30 års jubileum. 1983 ble firmaet etablert av Per Åge Spartveit, og har i løpet av disse årene utviklet seg til å bli Norges ledende hengerleverandør. Det skriver produsenten selv i en pressemelding.

Nor Slep har i alle år vært toneangivende i bransjen når det gjelder produktutvikling og ikke minst introduksjon av «nye» produkter, som for eksempel halfpipe dumper i 1996 (Gulli), Walking Floor i 1992, kjerre med styrbar aksling i 1991 og Megadrive i 2009. I 2012 ble konseptet Nor Slep FirstService innført. Dette innebærer økt tilgjengelighet for kunder til ettermarkedstjenester.

I jubileumsåret 2013 vil Nor Slep AS også introdusere flere nyheter i markedet, avsluttes det med i pressemeldingen.