Nor Slep reorganiserer salgsorganisasjon i Sverige

Nor Slep har solgt sine produkter på det svenske markedet siden slutten av åttitallet. Salget har primært foregått gjennom forhandlere og generalagenter. For å forvalte merkevarer og profil i markedet, vil salget nå foregå direkte til bilforhandlere og kunder fra egen organisasjon. Det innebærer at datterselskapet Nor Slep Svenska AB vil være ansvarlig for salg til det svenske markedet.

Nor Slep har solgt sine produkter på det svenske markedet siden slutten av åttitallet.
Nor Slep har solgt sine produkter på det svenske markedet siden slutten av åttitallet.
Publisert Oppdatert

Dette vil være bidra til å forsterke Nor Slep sin posisjon i markedet samtidig som kundene vil oppleve en tettere kontakt med vårt servicesenter, både når det gjelder salg, og ikke minst ettermarked, forteller Nor Slep i en pressemelding. Nor Slep har et stort delelager og distribuerer deler over hele skandinavia.

Hovedproduktene for markedet er krokhengere, maskinhengere, dumperhengere og påbygg. Merkevareporteføljen består av navn som Nor Slep, Trio, Langendorf og Damm.

Nor Slep Svenska AB vil i år stille ut på Elmia, stand U:208 og her vil noen av våre produkter bli vist frem. Blant annet vil vår nye trippelkjerre med Guldkant dumper og regulerbart drag utviklet for Sverige vises for første gang, heter det i pressemeldingen fra Nor Slep