Nordic Bulk AS flytter inn i nybygg i Sandnes

Nordic Bulk AS har vokst seg inn i en ny fase, og nå står endelig det nye hovedkontoret klart i Kvelluren Næringspark i Sandnes kommune.

Publisert Oppdatert

- Vår intensjon med det nye bygget er å få skikkelige fasiliteter for effektiv produksjon og logistikk, sier markedsansvarlig i Nordic Bulk AS, Arne Kenneth Øvstebø.

- Vi har en visjon om å bli Nordens ledende leverandør av BULKTEKNOLOGI™, og det nye bygget er et nødvendig steg i den retning. Det nye bygget som er tegnet av arkitektkontoret JoB, har egen avdeling for å holde kurs og konferanser, noe Nordic Bulk ønsker å satse på for å bygge opp egen kompetanse, samt holde kurs for våre kunder innen BULKTEKNOLOGI™. Vi ønsker å skape bransjen treffsted.

- Som et ledd i vår satsing på fremtiden, besluttet derfor Nordic Bulk AS å bygge nytt hovedkontor i Kvelluren Industripark på Sandnes, som ikke tilfeldig er plassert i "steinfylket" Rogaland.

Det nye bygget på er spesialdesignet til Nordic Bulks virksomhet og vil bli benyttet av Nordic Bulk i sin helhet.

Bygget som ligger v/E-39 på Ganddal i Sandnes kommune har plass til produksjon, service, lager og kontorfasiliteter til vår virksomhet. Bygget er i stålkonstruksjon og er delvis i 3 etasjer. Tomten og bygget er eiet av Hoveveien Eiendom AS.