Cat minigraver:

Norgeslansering av Cat 301.7D CR

Under Bauma 2013 i München ble maskinen vist frem for første gang og 14. mai har den Norgeslansering i Rogaland.

Den nye Cat 301.7D CR (compact radius) har Norgeslansering under "Kompaktmaskindagen" 14. mai.

Den nye Cat 301.7D CR (compact radius) har Norgeslansering under "Kompaktmaskindagen" 14. mai.

Publisert Oppdatert
To løftepunkter på taket gjør at maskinen kan forflyttes enkelt og hurtig.

To løftepunkter på taket gjør at maskinen kan forflyttes enkelt og hurtig.

Maskinen innehar i følge Pon Equipment de samme egenskapene som 301.7D, men siden dette er en korthekk egner seg ekstra godt under trange arbeidsforhold. Korthekken på 1750 kg har et justerbart understell (fra 99 cm til 130 cm), noe som skal gi god stabilitet og lasteytelse. Maskinen kan leveres med standard eller ekstra lang stikke. Den lange stikka gir ekstra gravedybde, bedre lastehøyde og bedre rekkevidde.

Kompaktmaskindag

301.7D CR (compact radius) har to kjørehastigheter og en kraftig motor som gir god ytelse under graving, lasting og arbeid med ulike redskap. Minigraveren har to løftepunkt på taket, noe som gjør at den enkelt og hurtig kan forflyttes.

- Vi gleder oss til Norgeslansering av maskinen, sier Dagfinn Sand, salgssjef for kompaktmaskiner i Pon Equipment.

Pon Equipments selger for kompaktmaskiner i Rogaland har allerede solgt tre maskiner til ivrige kunder, henholdsvis Egil Håland, Steinfint AS og Leikvoll's Kjerneboring AS.

Maskinen vil bli lansert for første gang i Norge under "Kompaktmaskindagen" ved Pon Equipments avdeling i Sandnes, onsdag 14. mai. Her vil det bli servering og konkurranse fra kl. 10 til 18. I tillegg til lanseringsmaskinen vil en rekke kompaktmaskiner være tilgjengelige for prøvekjøring.