Normalisering på Svingen

I dag har hele anleggsbransjen solet seg i godt vær på Svingen. Mye folk og topp stemning preget messa da Tungt var til stede i dag. MEF kan nok være svært godt fornøyd etter denne helgen både med et godt oppmøte og et smilende vær.

Publisert Oppdatert

I tillegg til muligheten for å prøvekjøre bortimot hva det skulle være innen anlegg og utstyr kunne folk innhente tilbud og ellers slå av en prat og ta en kopp kaffe med leverandører og representanter for alt av anleggsmaskiner.

Mot normalisering

Tungt snakket med mange av maskinimportørene og det råder et inntrykk av normalisering i bransjen. Det har gått ned for de fleste i første halvår, men de fleste merker og venter en stabilisering etter andre halvår.

Konkurranser

Klokken et i dag ble det i tillegg holdt maskinkonkurranse hvor det var om å gjøre å lempe en fotball opp i et bildekk som lå på bakken. Og selv om fotballferdighetene kanskje varierer noe i bransjen klarte de beste førerne denne oppgaven på godt under 20 sekunder. I tillegg ble årets lærling i Østfold kåret på vegne av MEF i Østfold.

Vi bringer egen sak fra konkurransen på Tungt, følg med!