Norsk "anlegg"-seier i Sverige

Under helgens City race i Gøteborg stakk Roar Lindland (Lindland Maskin) av med seieren i helgens to runder i Carrera GT cup.

Publisert Oppdatert

Roar kjører i Team Flash Engineering og er sponset av blant annet Gjerstad. Kjetilson Moe er eier av utstyrsprodusenten Gjerstad og er en av flere sponsorer fra bygg & anleggsbransjen.

I samarbeid med Pon Equipment reiste Gjerstad ned til Gøteborg fredag med over 50 mekanikere og back office personell fra Pon Equipment for en VIP-helg med fart og morro.

"Medåkning" ble det også på en 10-11 stykker. Pon hadde nemlig via loddtrekning trukket ut hvem som skulle reise. En liten påskjønnelse for fantastisk innsats i år sier Monica Sørås-Sæther som er Produktsjef for service og reiseleder på turen.

Roar vant kvalifiseringen og deretter de to løpene på 24 runder i Gøteborgs havn. Det var ren utklassing sett fra tribunen, en selvsikker og rolig Lindland bare økte forspranget runde etter runde sier Monica Sørås Sæther.

Moro var det også at Sveriges prins, Carl Phillip, som ble forsøkt dyttet ut i andre løp, klarte å gjenoppta ledelsen og dermed vant sin klasse med sin BMW M3.

Sørås Sæter, Kjetilson og Lindland

Sørås Sæter, Kjetilson og Lindland